Prodaja i montaža klima uređaja SAMSUNG

Zvanični prodavac Samsung-a, dozvola za montažu na velikoj nadmorskoj visini

Prodajemo i ugrađujemo Samsung klima uređaje na bilo kojoj visini. Sve radove izvodimo na odgovarajućoj visini i visokom nivou. Ako ti je vruće, ako ti klima duva, buči, tutnji, troši ti struju, pojede pare i živce, ako te je sramota da to pokažeš devojci, požuteo je i zaprašio – treba hitno da ga promeniš za Samsung!

Klima uređaj Samsung – mlad, lep i ekonomičan. Radi bez buke i prašine, stvara neverovatnu mikroklimu i osećaj nirvane. Naručivanjem Samsung klima uređaja od nas, počećete duboko da dišete i živite bogatim životom, kao i da obavite mnoge druge prijatne kupovine uz ušteđeni novac na struji.

Samsung Wind-Free

Za one koji nemaju vetar u glavu i koji ne žele vetar u džep!

Zašto je bolje da nas kontaktirate

Savremeni klima uređaj je prilično komplikovan uređaj. Nije dovoljno samo sastaviti ga tokom instalacije, iako će u ovom slučaju nekako funkcionisati. Univerzalni instalater obično nema vremena da proučava nijanse svih modela. Zato smo, ne pokušavajući da prigrlimo neizmernost, izabrali jedan brend (Samsung), koji je naša uska specijalizacija. Ali znamo sve o Samsung klima uređajima, ili skoro sve.

Naša instalacija je sertifikovana i stoga dobijate maksimalnu čvrstu garanciju od 2 godine.

  • BESPLATNA DOSTAVA

    Odmah, iz najbližeg magacina

  • Sertifikovana instalacija

    Je garancija za kvalitetan rad

  • Garancija kompanije

    Samo kod nas možete dobiti maksimalnu brendiranu garanciju kompanije Samsung

Gledajte u budućnost sa poverenjem zajedno sa nama

PROAMP - CLIMAT . ME

DOO PROALP.ME